Fotosøndag: Right On Fredrikstad

right on
1962 Chevrolet Belair Stationwagon

Flotte biler, bra vær og super beliggenhet. Sist søndag var det Right On Bil & MC mønstring på Isegran ved Fredrikstad.

 

Arrangør av Right On mønstringene er Ronnie Krabberø som også står bak bilmagasinet med samme navn. Både bladet og mønstringene har en klar Amcar-profil med innslag av custombygde biler og hot rods. Krabberø ledet selv prisutdelingen av Meguiar’s Topp 10 blant de fremmøtte bilene på Right On.
 
Isegran er en øy ute der Glomma deler seg. Øya eies av Fredrikstad kommune og er i dag en levende kystkulturpark og et senter for formidling av tradisjoner, historie og opplevelser, blant annet med gamle båter. Sist søndag handlet om bilkultur. Jeg har tatt bilder av biler jeg likte, og som sto fint til for fotografering.


 

 

Se også

right on
Bygdedag Onsøy
4. juli i Frognerparken

 


visitnoray.no – Isegran

 

Terje Bjørnstad. Bloggadministrator, hobbyfotograf og bilnerd.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.