Klassikere på gatefest

Sunbeam Alpine

Fyll opp dine sanser

Når butikkene arrangerer gatefest for kunder og beboere med musikk, mat og drikke er det duket for høy stemning. Temaet var Fyll opp dine sanser, eller noe sånt. Det var her bilene kom inn i bildet. Gaten fra tidlig 1900-tall danner en fin kulisse for veteranbiler i alle aldre. De oppstilte bilene tilhørte medlemmer av CRAC66 – Club Auto Rétro Catalogne 66.

Visuelt og vakkert

Vi går nedover gaten og finner flotte biler som Sunbeam Alpine, en Bugatti Replika, Citroen 11CV, Volkswagen boble, Renault Caravelle, Ford Capi mk1, Renault 4 GTL og en Volkswagen Golf 2 GTI. Vi befinner oss i Rue Saint-Ferreol, en av hovedgatene i den franske byen Céret ved foten av Pyreneene. Bli med på gatefest!

Sunbeam Alpine

Bugatti – sånn skal et ekte førermiljø se ut!

Bugatti Type 37 Replika (1926-1930)
Ford Capri 2,0 XL

Flotte felger – Ford Capri mk1 2,0 XL

Volkswagen Golf GTI med gatefest i bakgrunnen.

Youngtimer og klassikere, Renault 4 GTL t.v. og Golf 2 GTI t.h.
Renault Caravelle
 

Se også

terjes biler
Fotosøndag – Cadillac Diner
Fotosøndag – Youngtimers
Fotosøndag – Biler utstilt langs veien
Fotosøndag – Liv i kunstnergaten

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.