Direkte bil fra Nabobil

nabobil
Reserverte plasser gjør det superenkelt å hente og returnere biler.

Nå har også Nabobil gjort det mulig å bestille bil direkte på nettet – helt elektronisk. Tidligere har man måttet kontakte bileierne i tur og orden for å forhøre seg om bilen som står tilbudt på Nabobil.no, faktisk er ledig.

Nabobils løsning er like enkel som Hyre, Bilkollektivet og Hertz bilpool. Velg bil, betal, hent, lås opp og kjør! Det fine med løsninger som dette, er at man kan leie bil impulsivt. «Fint vær – skulle vi ikke ta en tur til … ? Et øyeblikk, skal bare finne en bil…» – Akkurat sånn bør bildeling være.

Biler som blir automatisk akseptert

Bilene som blir automatisk akseptert, er satt av til utleie sånn at det er mulig for Nabobil å holde rede på når de er tilgjengelige. Dette er biler som eies av bilforretninger og profesjonelle utleiere – og som har valgt å benytte Nabobils tekniske plattform. Skal du leie fra private bildelere, kreves det fremdeles at du sender forespørsel til de enkelte bileierne. Du må forhøre deg om bilen som tilbys på nettet, faktisk er ledig. Ofte må man kontakte flere bileiere. Det hjelper lite at bileiere kan flagge bilen sin som «Garantert ledig» uten at den er det. Nabobil oppfordrer til å kontakte 3 bileiere samtidig i håp om å få minst ett tilslag. I 2020 bør det være mulig å lage bedre løsninger – og jeg tror det kommer snart.

Nabobil blir Getaround-Nabobil

Etter å ha blitt oppkjøpt av den internasjonale bildelingsselskapet Getaround vil Nabobil lansere et helt nytt konsept – som foreløpig er satt på hold på grunn av Corona-pandemien.

getaround
Snart nytt navn og logo. Nabobil blir Getaround – Nabobil.

Se også

bildeling
Hertz Bilpool, Hyre eller Nabobil?
bildeling
Oslo åpner egne p-plasser for bildeling
bildeling
Elbiler – som skapt for lease og leie!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.