Lambo hele året

Hvis du hadde eid en Lamborghini, ville du satt den i opplag om vinteren?

Vi har lang vinter i Norge. Derfor har jeg stor sans for mennesker som lar livet gå sin gang selv om det er mørkt, sølete, glatt – og av og til hvitt. De bruker sjarken hele året, tar en sykkeltur selv om det er vinter, – og kjører gjerne Lamborghini året rundt.

Hvis Audi R8 blir for kjedelig, kan du alltids velge Lamborghini. Bilmerket holdt visstnok på å gå dukken en gang i tiden, men ble snudd på rett kjøl av tysk kapital og dyktige Audi-ingeniører. Jeg parkerte ved siden av en Huracán LP 580-2 her om dagen. Den oransje fargen lyste opp blant alle gråtonene som befant seg på parkeringen. BMW og Mercedes med skiboks er fint, men får ikke pulsen til å stige noe særlig. Det gjør en Lamborghini.

En orange bil skiller seg ut blant alle «shades of gray».

I likhet med R8 leveres Huracán i to karosseri-versjoner, Coupé og Spyder. Avbildet modell er en 580-2, med V10 580 hester og bakhjulsdrift. Du kan også få den med 610 hester og drift på alle fire. Broren til Huracán, Audi R8, leveres med en V10 på 540 hester og en på 610, begge med bakhjulsdrift og samme godlyd som i Huracán.

Da jeg tidligere i høst fikk utlevert en oransje Renault, uttrykte jeg misnøye med fargevalget. Oransje, liksom? Flere nye modeller er imidlertid blitt lansert i oransje farger. Kanskje oransje er på vei inn på vanlige biler også. På Huracán er det ikke bare stilig…

… Forskning har bevist at oransje bilfarge er mest trafikksikker.

Den lille knekken øverst og ytterst på luftinntakene forteller at det er en bakhjulsdrevet Huracán.
Orange bremsekalipere (ekstrautstyr) matcher fargen perfekt.
Fra den mest futuristiske vinkelen.
Helskinn eller skinn/alcantara. Her i grått, men kan også fargeavstemmes. Jeg vet ikke om orange skinn kan leveres, men har sett både signalgrønt og gult (bildet er manipulert).


The concept of this event is … the marvelous handling experience of this car!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.