Hobbykjøretøyets dag i Hof – 2022

hobbykjøretøyets dag
McLaren 570S Spider – et flott blikkfang foran Hofhallen.

Hoftreffet – eller Hobbykjøretøyets dag – er ett av Norges fineste biltreff. Man kan si at det kommer mange kortreiste biler hit – fra Grenland i sør til Drammensregionen i Nord – og mange av bilene har gått lokalt i distriktet.

 

Om treffet

Det er ACDC – American Cars Drivers Club Vestfold – som står som arrangør, men treffet er åpent for alle type kjøretøy innenfor konseptet Hobbykjøretøy. Det omfatter selvfølgelig mopeder og motorsykler av merke Puch og Tempo og andre fine merker, såvel som traktorer, lastebiler, lekebiler, hortods med mer. Det er en hyggelig, avslappet stemning der – noe arrangørene bidrar til. Mange av bilene – og eierne – og besøkere – kommer igjen år etter år.

Om bildene

Det var selvfølgelig alt for mange biler til at jeg kan vise alle. Jeg har konsentrert meg om å ta bilder av enkeltkjøretøy for ikke å få med alt for mange mennesker med på bildene. Denne gangen har jeg ikke skjult bilnumrene, hovedsakelig fordi alle bilene er spesielle biler, som verserer i andre medier og som det finnes så få av, – at hvem som helst kan spore opp kjennemerkene hvis de vil. Send meg en melding på kontaktsiden hvis du vil endre på noe.


 

Bli med på en tur rundt på plassen! Klikk på bildene for å se de i større format.

 

Hebmüller

hobbykjøretøyets dag
Etter min mening var dette treffets største perle – en Volkswagen Hebmüller som lagde cabrioleter av folkevogner med delt bakrute! – Etter oval bakrute ble lansert, ble cabrioletene levert av Karmann.

Jaguar

Franske biler

Saab

hobbykjøretøyets dag
En Saab 96 totakter fra 1966 – året før V4. Undertegnede kjenner disse bilene godt. Det var en sånn bil jeg øvelseskjørte i – min fars 1965-modell – helt maken med registreringsnummer som begynte på Z91….

AMC Hornet

hobbykjøretøyets dag
Tipper mange ikke aner hva dette er – AMC Hornet – en meget sjelden bil som er førstegangsregistrert i Norge i 1973. AMC Hornet var en amerikaner som var som skapt for Norge på 70-årene.

Fete hekkpartier

Ford

hobbykjøretøyets dag
Ford traktor med flattop V8. Vi har sett den her i full fres tidligere. Men nå er den pusset skikkelig opp!

 

Se også

hobbykjøretøyets dag
Hobbykjøretøyets dag i Hof 2021
hobbykjøretøyets dag
Hobbykjøretøyets dag i Hof

 

Terje Bjørnstad. Bloggadministrator, hobbyfotograf og bilnerd.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.