7 gaveideer til bileiere

Har du ennå ikke rukket å kjøpe årets siste julegaver?

Det er vanskelig å finne julegave til en som har alt fra før. Men er vedkommende bileier, kan du puste lettet ut. Her er nemlig 7 knallgode julegave-ideer som ingen visste om, – og som ingen kan greie seg uten, – eller?

1. Rudolf-styling

Rudolf er rød på nesen
Rudolf er rød på nesen
Skal du kjøre bil i julen, kommer du ikke utenom dette styling-settet. På mindre enn 2 minutter forvandler du doningen din til å se ut som selveste Rudolf, julenissens yndlingsreinsdyr. Den røde nesen festes med ståltråd til grillen eller til panserlåsen. Hornene festes i vindusprekken. Vær forsiktig og ikke trykke vinduet for hardt opp. Da kan festene ryke. Det er allerede meldt om enhornede rudolf-biler ute på veien.

Leveres av coolstuff.no til NOK 89,-

2. Bakrutevisker for hundeelskere

Bare vent til den logrer med halen!
Bare vent til den logrer med halen!
Har du tenkt på hvor kjedelig bakruteviskeren er? Hva med å gi de som kjører bak deg, noe å glede seg over? Med dette settet får du bakruteviskeren til å se ut som halen på en hund. Når du tørker bakruta, vifter hunden med halen. Det finnes et sett for katteelskere også.

Leveres av wackyonwheels.net til NOK 191,-

3. Emoticons for bilister

Uttrykk dine følelser til bakenforkjørende
Uttrykk dine følelser til bakenforkjørende
Mens vi er inne på å glede de som kjører bak, – hvorfor skal emoticons bare være tilgjengelig på nettet? Nå kan du uttrykke følelsene dine mens du kjører – der og da. Gi en kjekk smiley i bakruta til han som slapp deg forbi, – eller et sjarmerende hjertetryne til den skjønne blondinen. Men pass på så du ikke kommer borti knappen med bilde av langfinger’n, da…

Leveres av http://www.drivemocion.com/
til USD 37

4. Falsk bilalarm

Ingen kan se at dette er en falsk bilalarm
Ingen kan se at dette er en falsk bilalarm
Parkerer du bilen på skumle plasser, kan det være kjekt med en bilalarm. Men hvorfor installere en kostbar forsikringsgodkjent alarm når det eneste du egentlig behøver er den blinkende dioden, og merkelapp på vinduet? Denne dioden er selvklebende og trenger ingen strøm fra bilen, fordi den drives av sollys. Vi krysser fingrene for en solrik jul i år.

Finnes på ebay.com til NOK 29,-

5. Dekk-askebeger

For bileiere som røyker innendørs
For bileiere som røyker innendørs
Noe av de kuleste man kunne eie som bileier for noen år siden, var et askebeger formet som et dekk. Det besto av et lite gummihjul – av ekte gummi, selvsagt – med et glassfat i navet. I bunnen av glassfatet sto ofte navnet på et dekkmerke, bilforhandler, eller lignende. Det var ikke uvanlig at man fikk et slikt askebeger i julegave fra merkeforhandleren det året man handlet bil der. I dag er slike gaver dessverre politisk ukorrekt, men fortvil ikke: Du får kjøpt både nye og pent brukte på Finn.no og ebay.com.

Finnes på ebay.com til USD 20-200,-

6. Nikkende hund

Si "hei" til en nikkende hjerteknuser på dashbordet.
Si «hei» til en nikkende hjerteknuser på dashbordet.
Mens vi er inne i det nostalgiske hjørnet, vil jeg gjerne trekke frem en annen gaveidé som er i ferd med å få sin renessanse, nemlig de nikkende hundene. På sekstitallet var dette et vanlig syn på hattehyllene i bilene. En søt hund laget i et tungt plastmateriale med et hode som nikket i takt med bilens gynging. Nesten som en levende hund. Nyere forskning har vist at det ikke er så smart å oppbevare tunge gjenstander på hattehyllene, men det gjør ingen ting, for dagens nikkende hunder får plass på dashbordet. Kjekt å ha når du sitter alene og kjører mange mil om natten.

Finnes på ebay.com til NOK 92,-

7. Bilnøkkel-deksel

Gjør din bilnøkkel personlig
Gjør din bilnøkkel personlig

Nå som mobildeksler er fullstendig ute, er tiden moden for bilnøkkel-deksler. Du vet, bilnøkkel er ikke lenger bare en nøkkel, men en stor upersonlig «kladdeis» du går rundt med hele tiden. Med et bilnøkkel-deksel kan du personifisere bilnøkkelen. Du får alt fra elegant hvit, rød, karbon-look og rat-look. Dette er en nyhet, så dette er gaven til han eller hun som har alt.

Finnes på ebay.com til NOK 112-169,-

Lykke til i jakten på årets siste julegaver!

Annonser

2 Responses

    1. Dette er bare kjøpetips fra Ebay. Det er en link ved hver ting, men annonsen bak kan være fjernet siden jeg skrev dette 🙂

Legg inn en kommentar